EP Europace publica un article liderat per la Dra Eva Benito

EP Europace publica un article liderat per la Dra Eva Benito

La revista oficial de l’European Heart Rhythm Association “EP Europace”, especialitzada en articles d’investigació sobre l’estudi i tractament de la disritmia cardíaca, l’estimulació cardíaca i l’electrofisiologia cel·lular cardíaca, ha publicat l’article:
Distribució regional preferencial de la fibrosi auricular a la paret posterior al voltant de la vena pulmonar inferior esquerra identificada per la ressonància magnètica cardíaca tardana amb gadolini en pacients amb fibril·lació auricular.

L’equip d’autors compta també amb els Drs Nuno Cabanelas, Marta Nuñez-Garcia, Francisco Alarcón, Rosa M Figueras i Ventura, David Soto-Iglesias, Eduard Guasch, Susanna Prat-Gonzalez, Rosario J Perea, Roger Borràs, Constantine Butakoff, Oscar Camara, Felipe Bisbal, Elena Arbelo, José Maria Tolosana, Josep Brugada, Antonio Berruezo i Lluís Mont.