Quan he d’anar a urgències?

Hi ha dos motius principals pels quals una persona que té fibril·lació auricular hauria d’anar a urgències: una crisi aguda de l’arrítmia que no s’atura espontàniament o bé hemorràgies o sagnats en persones en tractament d’anticoagulants. Els símptomes són dolor toràcic, ofec, mareig, pèrdua de coneixement o hemorràgies. La Dra. Collvinent, Coordinadora de la UFA ens en dóna més detalls:

També és important estar alerta per si es presenten símptomes d’un possible ictus, que és una de les complicacions de la fibril·lació auricular. L’ictus requereix una atenció mèdica immediata. Els principals símptomes inicials són:

És difícil recomanar de forma general quan cal anar a urgències per una possible fibril·lació auricular quan una persona no està diagnosticada. Tot i això, cal tenir en compte que qualsevol persona amb factors de risc de tenir una arrítmia, com per exemple hipertensió, edat avançada, malaltia cardiovascular o diabetis, entre d’altres, també hauria d’anar a urgències si presenta algun dels símptomes descrits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *